It was very difficult for me to let go of my old paradigm of selling, but I knew I had to.
It is exhilarating that after more than 30 years, we have finally discovered how the most influential people inspire others to step away from their old ways to something new.
And, it’s teachable!”

- Michael Bosworth – Founder Solution Selling -
   
   
- Storytelling for Sales -
   

De rol van Sales is veranderd met de komst van het internet. Alles is transparanter geworden en voor elke oplossing zijn vergelijkbare alternatieven aanwezig. Producten en diensten zijn daardoor niet langer meer onderscheidend, in de ogen van de klant.

Het aankoopproces is ook veranderd; Een steeds groter deel van dit proces wordt online doorlopen en de prospect heeft veel meer informatie ter beschikking dan voorheen. Recent onderzoek toont aan dat maar liefst 57% van het koopproces wordt doorlopen zonder dat er contact is met het bedrijf in kwestie. Dit heeft grote implicaties voor sales.

   
   
   
   

Een nieuwe benadering;

De ouderwetse manier van verkopen werkt niet meer. Klanten willen kopen en zijn hierin veel beter in staat dan 10 jaar geleden. Dit vereist additionele vaardigheden en andere overtuigingen voor de verkoper.

Storytelling is essentieel hierbij;

- People don't really buy your product, service or solution.
They buy the stories that are attached to it. -

.

In de workshop Storytelling for Sales ontdekt u:
. .

-

-


-

-

Hoe u relaties bouwt op basis van vertrouwen.

Hoe u het onderscheidend vermogen van uw product, dienst of organisatie weer naar voren laat komen vanuit het verhaal.

Wat drijft ons en waarom zijn wij succesvol bij onze klanten?

Hoe u de waarde van de klant zijn klant duidelijk maakt, als het wordt gedeeld vanuit een verhaal dat eenvoudig kan worden doorverteld.

. .
Het resultaat is dat sales als een ‘trusted advisor’ wordt gewaardeerd, die de daadwerkelijke ‘Pains’ en ‘Challenges’ boven tafel krijgt om deze uiteindelijk te matchen met uw product-, services en/of solutions offering.
   
   
   
   

Dutopia - StorytellingPeople - Sales Stories